Ik begrijp jou en ik kan jou helpen. Wat zou ik voor je kunnen betekenen? 

Ik kan je helpen om op een leuke en innovatieve manier in gesprek te komen met burgers, bedrijven en instellingen uit jouw gemeente over het onderwerp duurzaamheid. Zo kunnen we samen werken aan een gezamenlijk duurzaamheidsbeleid.

Ik kan je helpen om het onderwerp duurzaamheid op de agenda te krijgen bij raadsleden en politici.

Samen werken we aan de doorvoering van het beleid binnen jouw gemeente. We zorgen samen dat alle neuzen dezelfde kant op staan en we creëren betrokkenheid bij het onderwerp duurzaamheid.

Waarom zou je met mij willen werken?
Ik ken de gemeentecultuur van binnen en buiten. Ik heb in jouw positie gezeten, ik ben zelf ook beleidsmedewerker geweest.  Daarom kan ik jou ook echte tips en adviezen geven die je alleen bij ervaringsdeskundigen aantreft. Ik heb ruim 15 jaar ervaring. Hierdoor heb ik inzicht gekregen in hoe het systeem van de overheid functioneert in al haar varianties en waar de vertaling nodig is naar bedrijfsleven en politiek en andere publiek partijen. Het verbinden van die twee werelden is mijn tweede natuur geworden. Ik durf de organisatie wakker te schudden en mensen te begeleiden in het veranderingsproces. Ik maak heel graag persoonlijk contact met jou. Ik kijk naar jou als mens en jij hebt je eigen ervaringen. Ik ben heel doelgericht en ik kan jou helpen om gezamenlijk het doel te bereiken.

Wat heb je bereikt na een traject met mij?

  • We hebben samen een duurzaamheidsbeleid ontwikkeld en geïntegreerd in de organisatie;
  • Je hebt meer vertrouwen ontwikkeld om te gaan staan voor je beleid;
  • Je hebt kristalhelder hoe je het beleid structureel kunt implementeren in de organisatie
  • Je bent in staat om snel te kunnen schakelen met bijvoorbeeld nieuwe collega’s of externe partners;

Hoe ziet het traject er uit?
Het begint met een intake gesprek waarbij we vrijblijvend kennis maken en bekijken waar je hulp bij kunt gebruiken. Ik leer je graag beter kennen in een gratis kennismakingsgesprek via Skype of telefoon of in de regio Gelderland-Brabant-Limburg komt ik gewoon bij je langs op het gemeentehuis. In dit gesprek hoor ik graag exact waar je tegenaan loopt en waar je aan wilt werken. Ik kan dan een passend voorstel maken. Mail twee data naarinfo@enterthenextlevel.nl en dan plan ik je zo snel mogelijk in. Ik hoop gauw van je te horen.