Wij willen die vonk op je overbrengen

Wij gaan met Enter Next Level voor impact, betekenisvol bezig zijn én concrete resultaten boeken. Dit doen we samen en ieder vanuit de eigen kennis en kunde. Daan is duurzaamheidsexpert, complexe probleemoplosser en projectmanager. We gaan ervoor om ook jou enthousiast te maken voor de kansen die er liggen. Samen werk maken van ruimtelijke ontwikkelingen, duurzame projecten en slimme energieoplossingen.

Enter Next Level wil het verschil maken door gemeenten, agrariërs, MKB ondernemers en particulieren dié boost te geven die ze nodig hebben om echt werk te maken van een duurzame en groene wereld. Zodat het niet alleen bij leuke plannen en goede voornemens blijft.

Wij gaan met Enter Next Level voor impact, betekenisvol bezig zijn én concrete resultaten boeken. Dit doen we samen en ieder vanuit de eigen kennis en kunde. Daan is duurzaamheidsexpert, complexe probleemoplosser en projectmanager.

Samen kunnen we projecten oppakken en uitvoeren: van advies en haalbaarheidstoets tot uitvoering en oplevering. En we zijn in te schakelen voor een specifieke deelopdracht rond ruimtelijke ordening, duurzaamheid of innovatie. Wat we ook doen… we gaan er altijd vol energie voor. Bij uitdagingen zien we creatieve oplossingen en binnen lastige trajecten weten we de weg goed te vinden. Het team achter Enter Next Level denkt in kansen en Daan noemt zich zelfs een positieve klimaatopportunist. En die vonk proberen ze ook op hun opdrachtgevers en samenwerkingspartners over te brengen.

Enter Next Level weet te verbinden, inzichtelijk te maken en ze zijn ook nog eens heel gezellig en prettig om mee samen te werken. Zelf werken ze graag met mensen die bereid zijn het avontuur aan te gaan.

Waar ga jij voor?