Het blijft niet bij leuke plannen en goede voornemens

Wij gaan met Enter Next Level voor betekenisvol bezig zijn én concrete resultaten boeken. Dit doen we samen en ieder vanuit eigen kennis en kunde. Daan is duurzaamheidsexpert, complexe probleemoplosser en projectmanager. We gaan ervoor om ook jou enthousiast te maken voor de kansen die er liggen. Samen werk maken van ruimtelijke ontwikkelingen, duurzame projecten en slimme energieoplossingen.

Enter Next Level wil het verschil maken door gemeenten, agrariërs, MKB ondernemers en particulieren dié boost te geven die ze nodig hebben om echt werk te maken van een duurzame en groene wereld. Zodat het niet alleen bij leuke plannen en goede voornemens blijft.

Samen kunnen we projecten oppakken en uitvoeren: van advies en haalbaarheidstoets tot uitvoering en oplevering. We zijn in te schakelen voor een specifieke deelopdracht rond ruimtelijke ordening, duurzaamheid of innovatie. Wat we ook doen… we gaan er altijd vol energie voor. Bij uitdagingen zien we creatieve oplossingen en binnen lastige trajecten weten we de weg goed te vinden. Het team achter Enter Next Level denkt in kansen. Daan noemt zich zelfs een positieve klimaatopportunist. Die vonk proberen ze ook op opdrachtgevers en samenwerkingspartners over te brengen. Die positieve insteek blijkt aanstekelijk te zijn voor onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Wij verbinden, verhelderen en ze zijn ook nog eens heel prettig om mee samen te werken. Wij werken graag met mensen die bereid zijn het avontuur aan te gaan.

Waar ga jij voor?