Laat mij je helpen om kosten en milieu te (be)sparen!

Duurzaam ondernemen is belangrijk voor de continuïteit van jouw bedrijf en de toekomst. Duurzaam ondernemen is het streven naar een balans tussen een goed bedrijfsrendement en zorg voor het milieu, de medewerkers en de samenleving. Maar hoe doe je dat?

Mag ik jou daarbij helpen? Als ervaren duurzaamheidsexpert kan ik je goed adviseren bij je bedrijfsvoering én ik ken heel goed de weg binnen de overheid zodat jouw innovaties een goede kans maken om aan te haken bij de subsidiepot!

Voorbeeld:
Bent u ondernemer in de Agrosector? En loopt u vast in uw groei en ambitie? Ga dan eens net als Eric van Rijbroek en Jos van de Langenberg van Kamplan B.V. in gesprek met mij. Zo zijn we gekomen op het “Total circulair farm concept”! Door met mij te gaan samenwerken hebben ze uiteindelijk subsidie gekregen voor een apparaat dat water zuivert uit een mestbewerker en we hebben gekeken naar wat nu echt impact gaat maken in de markt! Hiermee wordt het erf circulair gemaakt: geen mest meer onder de dieren, zuiver water dat hergebruikt wordt én een afname van de geuremissie van 80%! Met deze veel kleinere stankcirkel is er ook milieutechnisch enorm veel ruimte gekomen. Het “Total circulair farm concept” voor een duurzame circulaire wereld!

Dit mooie voorbeeld laat zien dat met mijn hulp duurzaam ondernemen in alle opzichten loont. Profiteer hier ook van en bewandel samen met mij het “Google Translate Traject”!

Waarom zou je met mij willen werken?

Ik ken zowel de ondernemerscultuur goed als de gemeentecultuur van binnen en buiten want ik ben zelf ook beleidsmedewerker geweest. Het gemeentehuis heeft geen geheimen meer voor me. Daarom kan ik jou ook echte tips en adviezen geven die je alleen bij ervaringsdeskundigen aantreft. Ik heb ruim 15 jaar ervaring hierin. Hierdoor heb ik inzicht gekregen in hoe het systeem van de overheid functioneert in al haar varianties en wat er nodig is voor een goede onderhandeling bij bijvoorbeeld een subsidieaanvraag van een ondernemer. Het verbinden van die twee werelden is mijn tweede natuur geworden. Ik maak heel graag persoonlijk contact met jou en jouw bedrijf. Bekijk samen de mogelijkheden op innovatiegebied voor groei naar de toekomst. Ik ben heel doelgericht en ik kan jou helpen om gezamenlijk het doel te bereiken.

Wat heb je bereikt na een traject met mij?

  • We hebben samen een plan van aanpak gemaakt op het gebied van duurzaamheid en je wens of innovatie is geïntegreerd in de organisatie;
  • Je hebt kristalhelder hoe je dit duurzaamheidsbeleid in de praktijk kunt uitvoeren binnen je bedrijf;
  • Ook is duidelijk geworden aan welke vernieuwingen en groeimarkten je kunt gaan werken;
  • Je hebt een goed contact met de betreffende overheidsinstanties én misschien wel subsidie gekregen voor het doorvoeren van jouw innovaties!

Hoe ziet het traject er uit?

Het begint met een intake gesprek waarbij we vrijblijvend kennis maken en bekijken waar je hulp bij kunt gebruiken. Ik leer je graag beter kennen in een gratis kennismakingsgesprek via Skype of telefoon. In de regio Gelderland-Brabant-Limburg komt ik graag bij je langs op je bedrijf. In dit gesprek hoor ik graag exact wat je ideeën en wensen zijn voor de toekomst. Ik kan dan een passend voorstel maken. Mail twee data naar info@enterthenextlevel.nl en dan plan ik je zo snel mogelijk in.

Ik hoop gauw van je te horen!