Maartje Horsman – Adviseur bedrijfsvoering

Binnen Enter Next Level ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en het uitzetten van een koers voor de doorontwikkeling in de toekomst. Ik ben van mening dat een betere, duurzamere toekomst begint bij de verantwoordelijkheid van het individu. Neem je je verantwoordelijkheid in je leven en doe je dus werk waar je gelukkig van wordt? Dan kun je anderen inspireren en bijstaan en werken aan een duurzame toekomst!

Ik word er dan ook blij van om mensen te inspireren en motiveren om hun leven en werk zo vorm te geven dat ze gelukkig worden. Daarbij hoort dat je soms de uitdagingen die dat met zich meebrengt met beide handen aan moet pakken. Maar uiteindelijk kun je dan wel werk doen waar je goed in bent en blij van wordt. Dit heeft niet alleen voordelen voor de medewerker zelf, maar ook voor het bedrijf.

Daarnaast word ik er blij van als een bedrijf goed ‘staat’. Daarmee bedoel ik dat de systemen en structuren van de organisatie zo zijn ingericht dat ze de medewerkers ondersteunen in hun werk.

Ik vind het leuk om de dingen die ik zie en voel om te kunnen zetten in acties, concreet te maken, zodat ons bedrijf goed kan stromen en klaar is voor de toekomst. Ik schep graag overzicht en creëer structuur en orde waardoor er rust in een organisatie komt. Hierdoor kan ieder zijn werk met blijdschap en efficiëntie kan doen.

Bereikbaar via:
maartje@enternextlevel.nl
06-33021239

Volg je mij op Linkedin?