Het geheim van Professor Von Lichtensteijn

door Daan Arkesteijn

€ 14,95

Het verhaal:

Het stadje Ampère is een doorsnee stadje zoals er duizenden zijn in heel de wereld. Het heeft een oud centrum, een leuk kasteeltje in een uithoek van het stadje, een mooie bibliotheek, winkeltjes, een bakker, een slager en een boekwinkeltje. Niets bijzonders zou je op het eerste gezicht zeggen. Maar er is wel degelijks iets vreemds aan de hand in Ampère.

Het stadje is gesticht door een mysterieus persoon, professor Von Lichtensteijn, die woont op het landgoed waar Ampère haar naam aan te danken heeft. Niemand heeft hem in jaren gezien en het landgoed lijkt er verlaten bij te liggen….

In Ampère staat ook een onderzoekscentrum waar niemand iets van lijkt af te weten behalve geruchten. Wat zijn de mysterieuze experimenten die plaatsvinden in het onderzoekscentrum? Het lijkt bovendien dat het in Ampère vaker dan normaal onweert. En waarom hebben ze er geen weerbericht? En wat is dat mysterieuze witte licht dat soms in de nacht verschijnt voor de ramen van mensen?

Het verhaal start aan het begin van de zomervakantie met de zusjes Elise en Lotje en buurvriendjes Amira en Arthur die wonen in Ampère en neefje Tijn die komt logeren. Het zijn kinderen zoals je er duizenden kinderen hebt in de wereld. Ze spelen, gaan naar school, zijn nieuwsgierig en halen kattenkwaad uit.

Als de vakantie nog maar net begonnen is gaat het gewone leventje van deze vijf kinderen kinderen een dramatische wending nemen als ze er achter komen welk groot geheim er schuil gaat in Ampère en het onderzoekscentrum. Met elke stap komen ze dichter achter de waarheid. Een waarheid die hun toekomst voor altijd zal veranderen….

Het boek is een leuk en spannend leesboek bedoeld voor kinderen tussen de 7-12 jaar en gaat over de wereld van morgen waarin nieuwe energie en uitvindingen onze wereld steeds meer gaan beheersen. Een groepje kinderen gaat op avontuur op zoek naar die wereld en leert er het nodige over wat er komt kijken bij de wereld van morgen en welke rol zij daarin spelen.

Het geheim van Professor Von Lichtensteijn is het eerste deel en onthult het geheim en de wereld van Professor Von Lichtensteijn. Het boek is rijk geïllustreerd met paginagrote plaatjes door illustrator Saskia de Korte en is leuk om uit voor gelezen te worden of om zelf te lezen.

Bestel hier uw exemplaar!

Levertijd: 2-3 werkdagen.

QR-codes
Een aantal boeken bevat verouderde QR-codes. Werken de codes in uw boek niet meer? Stuur een mailtje naar info@enternextlevel.nl met uw gegevens en wij sturen u de stickers met nieuwe QR-codes toe.

Grote aantallen bestellen? Neem contact op! info@enternextlevel.nl

Het laatste nieuws!

Bestel nu “Het geheim van Professor Von Lichtensteijn”

  • Uw bestelling

  • Prijs: € 14,95
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • € 0,00