Enter Next Level breidt uit! Collega Koen Vringer stelt zich voor:

Wie is Koen Vringer?

Mijn naam is Koen Vringer. Ik werk sinds mei 2017 met Daan aan projecten onder de vlag van EnterNextLevel. EnterNextLevel werkt veel samen met andere partijen, maar de behoefte bestond om juist het EnterNextLevel-team zelf te versterken. Hier kom ik om de hoek kijken.

Als Adviseur duurzame ontwikkeling werk ik vanuit een enthousiaste bedrijfskundige invalshoek aan projecten met een commerciële inslag. Ik werk aan verdienmodellen en kan door mijn open houding en instelling met u mooie resultaten neer zetten. Ik ben hiermee een waardevolle medespeler voor u in ons streven naar een duurzamere circulaire wereld!

Een internationale frisse blik

Ik kom uit een echt ondernemersgezin. Al tijdens mijn studie bedrijfskunde ben ik enorm uitgedaagd door mijn uitgebreide vakkenpakket waardoor ik veel geleerd heb over het ondernemerschap en de werkwijze binnen verschillende organisatievormen.

Door mijn eerdere werk in Sydney, Australië, heb ik mezelf ontwikkeld in het doelgericht presteren en het denken op internationaal niveau.

Daarnaast heb ik ervaring in het managen van verschillende commerciële teams. Hierdoor heb ik een commerciële instelling en heb ik ondervonden dat ik met mijn enthousiasme mensen weet te raken. Ik krijg energie van het opbouwen en onderhouden van persoonlijke relaties. Ik ben ervan overtuigd dat elke onderneming staat of valt met de mensen die er werken. Het geeft een geweldig gevoel om een opdracht te accepteren en deze boven verwachting af te ronden met een team. Hierdoor laat je zien dat uitdagingen haalbaar zijn en creëer je zelfvertrouwen. Het is mijn passie om met mijn deskundigheid en inspiratie een team optimaal te laten functioneren!

Mijn opleiding in combinatie met mijn diversiteit aan werkervaring maakt mij een gedegen en zelfverzekerde gesprekspartner. Ik pas mijn kennis toe en denk hierbij altijd vanuit de klant. Dit zorgt voor een frisse en kritische blik bij het bekijken van allerlei business cases.

De toekomst in eigen handen

Persoonlijk wil ik trots zijn op mijn werk voor Enter next level en hiermee een bijdrage leveren aan een leefbare en duurzame omgeving voor ons allemaal. Ik wil bereiken dat mensen meer bewust worden van de kansen die een duurzame en circulaire wereld te bieden heeft. Dat iedereen bewust is van zijn of haar impact op onze wereld. Dat wij zelf de toekomst in handen hebben. En dat we de leefbaarheid beïnvloeden door de keuzes die we elk moment maken.

Gaan we samen op weg?

Streeft uw organisatie ook naar een duurzamere, circulaire wereld en kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Ik help u graag met mijn kennis en ervaring en ben benieuwd naar uw business case! Mag ik uw adviseur zijn? Bel me 06 – 43 49 66 20 of mail me koen@enternextlevel.nl dan gaan we samen op weg!

Vind mij op Social media

Ik ben hier te vinden

Tijdens mijn studie bedrijfskunde ben ik enorm uitgedaagd door het uitgebreide vakkenpakket waardoor ik veel geleerd heb over ondernemerschap en organisaties. Door mijn werkervaring in Sydney heb ik geleerd om doelgericht te presteren en te denken op internationaal niveau.

Hiernaast heb ik ervaring in het managen van verschillende commerciële teams. Hierdoor heb ik een commerciële instelling ontwikkeld en ben ik gedreven om een team door middel van inspiratie optimaal te laten functioneren.
Mijn opleiding in combinatie met mijn diversiteit aan werkervaring maakt mij een gedegen en zelfverzekerde gesprekspartner. En zorgt voor een frisse en kritische blik bij het bekijken van buisiness cases.