"Oprecht bijdragen aan de wereld van morgen.
Dat is wat ons drijft."

Werken aan een gezonde toekomst voor onze planeet. Dat is de missie van Enter Next Level.
We maken dit waar door iedere dag al onze duurzaamheidskennis en -ervaring in te zetten voor onze klanten. Opdat ook jij klaar bent voor de duurzame dag van morgen. Opdat jouw
duurzaamheidsprojecten slagen en renderen. Daar worden we allemaal beter van.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Nu een gezonde toekomst voor onze planeet waarborgen? Dat is geen optie. Dat is een must. En het lukt alleen als we er allemaal 100% voor gaan. Bedrijven, gemeenten en andere overheden, zorg- en onderwijsinstellingen: overal moet en gaat de knop om. Iedereen is beyond bewustwording. En komt in actie. Jij ook. Maar hoe implementeer je duurzaamheid optimaal in je bedrijfsvoering? Welke energie- en circulaire vraagstukken liggen op jouw bord? Wie haak je aan voor verbinding en draagkracht? En hoe krijg je alle stakeholders mee en genereer je de meeste milieu-impact?

Dit zijn precies de vragen waar wij de beste antwoorden op formuleren. Iedere uitdaging pakken we samen met je op. Tillen deze naar een hoger niveau. En zorgen ervoor dat duurzaamheid voor en binnen jouw organisatie wérkt. Op korte en op lange termijn.

Wij zijn Enter Next Level. Wij zijn er voor jou. Samen maken we het verschil.

Energie transitie

Energie transitie

Circulaire wereld

Circulaire wereld

De energietransitie is de overgang van een energiesysteem van fossiele energiebronnen naar een energiesysteem dat gebaseerd is op duurzame, CO2-neutrale energiebronnen. Helder. En een absolute must anno nu. Maar hoe richt je dat als organisatie nu snel, efficiënt en kostenbewust in? En hoe neem je al je stakeholders mee in de nieuwe ambities en plannen?

Enter Next Level ondersteunt je hier graag in. Bekijk onze diensten voor een indruk van de mogelijkheden.
Lees meer

In een circulaire economie behouden grondstoffen, onderdelen en producten hun waarde. De producten en materialen van nu zijn de grondstoffen van de toekomst. Afval wordt hiermee tot een (absoluut) minimum beperkt. Circulair denken en handelen vereist echter wel een nieuwe mindset. Een nieuwe manier van denken en doen. Je richt processen binnen je organisatie heel anders in en boekt daarmee forse duurzaamheidswinst. Enter Next Level heeft alle kennis in huis om je hier optimaal in te ondersteunen. Bij onze diensten lees je meer over hoe we daar samen vorm aan kunnen geven.
Lees meer 

De projecten van Enter Next Level

Benieuwd aan wat voor projecten Enter Next Level werkt? Bekijk ze hier.
Onze projecten geven je een goed beeld van de diversiteit aan werkzaamheden die we graag inzetten voor onze klanten. En wie weet binnenkort ook voor jou!

Klantervaring

Over ons

Enter Next Level is een innovatief duurzaamheidsbedrijf dat zich volledig focust op vraagstukken van organisaties rondom duurzame energie, circulariteit en lokale economie. Denk bijvoorbeeld aan een gemeente die vastloopt op grootschalige energieprojecten. Of aan een bedrijf dat een constructief plan van aanpak wil voor de verduurzaming van alle bedrijfsprocessen. En ook bij het vastlopen van een (grootschalig) duurzaamheidstraject springt Enter Next Level graag in. Snel en handelend strijken we plooien glad en houden we de vaart erin.

Het geheim van Professor Von Lichtensteijn

Een spannend en leuk leesboek voor kinderen tussen de 7-12 jaar over de wereld van morgen waarin nieuwe energie en uitvindingen onze wereld steeds meer gaan beheersen.

Het geheim van Professor Von Lichtensteijn is het eerste deel en onthult de wereld van de professor in het stadje Ampère. Het boek is rijk geïllustreerd door illustrator Saskia de Korte.

De Enter Next Level samenwerkingspartners
De Enter Next Level samenwerkingspartners

Vraagt een interdisciplinair project om extra kennis en kunde? Dan werken wij constructief samen met vaste partners.
Dit zijn vakspecialisten op diverse thema’s die snel aanhaken als een project dat vereist.