Het geheim van Professor Von Lichtensteijn

Bestel Het geheim van Professor Von Lichtensteijn

Door Daan Arkesteijn | Verkoopprijs € 14,95

Het stadje Ampère is een doorsnee stadje zoals er duizenden zijn in heel de wereld. Het heeft een oud centrum, een leuk kasteeltje in een uithoek van het stadje, een mooie bibliotheek, winkeltjes, een bakker, een slager en een boekwinkeltje. Niets bijzonders zou je op het eerste gezicht zeggen. Maar er is wel degelijks iets vreemds aan de hand in Ampère.

Het stadje is gesticht door een mysterieus persoon, professor Von Lichtensteijn, die woont op het landgoed waar Ampère haar naam aan te danken heeft. Niemand heeft hem in jaren gezien en het landgoed lijkt er verlaten bij te liggen….

In Ampère staat ook een onderzoekscentrum waar niemand iets van lijkt af te weten behalve geruchten. Wat zijn de mysterieuze experimenten die plaatsvinden in het onderzoekscentrum? Het lijkt bovendien of het in Ampère vaker dan normaal onweert. En waarom hebben ze er geen weerbericht? En wat is dat mysterieuze witte licht dat soms in de nacht verschijnt voor de ramen van mensen?

Een spannend en leuk leesboek voor kinderen tussen de 7-12 jaar over de wereld van morgen waarin nieuwe energie en uitvindingen onze wereld steeds meer gaan beheersen.

Het geheim van Professor Von Lichtensteijn is het eerste deel en onthult de wereld van de professor in het stadje Ampère. Het boek is rijk geïllustreerd door illustrator Saskia de Korte.

Bestel hier uw exemplaar! Levertijd: 2-3 werkdagen.

QR-codes

Een aantal boeken bevat verouderde QR-codes. Werken de codes in uw boek niet meer? Stuur een mailtje naar info@enternextlevel.nl met uw gegevens en wij sturen u de stickers met nieuwe QR-codes toe.

Bestel Het geheim van Professor Von Lichtensteijn

  • Uw bestelling

  • Prijs: € 14,95
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • € 0,00